avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri obtinute din strainatate, obtinute in baza ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri obtinute din strainatate, obtinute in baza unui contract de colaborare, pe teritoriul Romaniei

Voi lucra cu o companie din Londra, pe teritoriul Romaniei, de acasa, in baza unui contract, valabil 12 luni, in care este specificat ca eu voi presta servicii (cercetare de piata in Europa folosind internetul si telefonul, consultanta si cand este nevoie si traducere) pentru compania straina. Intrebarea mea este ce taxe, contributii trebuie sa platesc si daca trebuie sa declar contractul. Ei nu imi vor plati nimic acolo. Banii vor fi transferati in contul meu bancar. De asemenea ei in contract se angajeaza sa imi plateasa factura telefonica si abonamentul la internet iar acesti bani vor fi transferati alaturi de venitul lunar. Exista o lege care sa ma scuteasca de la plata impozitului pe acest venit lunar? Si daca nu, ce trebuie sa platesc exact si sa declar?
Cel mai recent răspuns: 1973max , utilizator 12:16, 14 Februarie 2013
ai primit raspuns la intrebarea ta? ma intereseaza si pe mine
merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contracte si incasari externe, obligatii, declaratii, etc adrianciocalau adrianciocalau Din 2006 lucrez ca PFA in mare parte pentru o firma din USA. Lunar facturez o suma de bani pentru care tai FACTURA FISCALA cu suma primita convertita in RON la ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii catre firma din sua cu plata in eur-inregistrare in roi CJ35 CJ35 Buna ziua, Sper sa ma poate ajuta cineva sa lamuresc situatia: Fiind PFA neplatitor de TVA, doresc sa prestez servicii IT catre o firma din US. Compania ... (vezi toată discuția)
Acest tip de munca se supune codului fiscal actual? avatar9 avatar9 Salutare. O persoana, care lucreaza ca persoana fizica (programator freelancer) prin intermediul unui site (Freelancer punct com) ce apartine unei firme din ... (vezi toată discuția)