avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestari servicii catre firma din SUA cu plata in ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestari servicii catre firma din SUA cu plata in EUR-inregistrare in ROI

Buna ziua,
Sper sa ma poate ajuta cineva sa lamuresc situatia:
Fiind PFA neplatitor de TVA, doresc sa prestez servicii IT catre o firma din US.
Compania din US fiind corporate detine birouri si in Europa.
Chiar daca contractul / factura si serviciul oferit va fi direct cu firma din US in USD, platile le vor face in EUR, probabil banii sunt trimisi in office Londra si de acolo vor ajunge la mine.
In acest caz trebuie sa ma inscriu in ROI?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CJ35 , utilizator 22:55, 15 Iulie 2013
Ma poate lamuri cineva?
Merci mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - speta tva radug0314 radug0314 Buna ziua, Imi voi deschide un SRL-D al carui obiect de activitate va presupune prestarea de servicii in online catre persoane fizice, pentru trei categorii ... (vezi toată discuția)
Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Servicii it uk - pfa aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Urmeaza sa prestez servicii in UK la o societate neplatitoare de tva si la o persoana fizica, eu in Romania sunt neplatitor de tva. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)