avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Concurs politia locala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Concurs politia locala

Buna ziua. Voi participa la un concurs pentru un post de politist local. Bibliografia este destul de ampla, timpul relativ scurt si chiar nu stiu pe ce anume sa ma axez din legile/ordonanțele respective. A mai participat cineva la un astfel de concurs, va aduceti aminte ce fel de intrebari ati avut? Orice ajutor este mai mult decat bine venit. Va super multumesc

Alte discuții în legătură

Cam ce intrebari ar putea fi puse in cadrul unui interviu pt. postul de consilier juridic in cadrul unei banci ? in urma unui CV trimis la una dintre bancile din Romania am fost chemat la un interviu. am trecut de prima parte, dupa care va urma un test specific ( o speta ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ Pauviv Pauviv Buna ziua, Am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de polițist local. Când am depun dosarul, am constatat ca nu au publicat, la fișierul ... (vezi toată discuția)
Anulare concurs şef de centru Mrs2018 Mrs2018 Bună ziua, aş dori să-mi ofere cineva informaţii pentru anularea unui concurs organizat pentru personal contractual de şef de centru. Am făcut ... (vezi toată discuția)