avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare ajutor social pentru student orfan in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare ajutor social pentru student orfan in cazul angajarii part time

Buna ziua , am o intrebare legata de plafonul de acordare a ajutorului social pentru un student orfan de un parinte ce momentan primeste o indemnizatie de 520 de lei de la stat. Pe scurt studentul are posbilitatea angajarii la norma de 4 ore cu un salar de incadrare de 800 de ron , va mai beneficia de ajutor dupa angajare / care este plafonul pana la care studentul beneficiaza de indemnizatie de la stat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 16 Mai 2018
Pensia de urmas se poate cumula cu orice venit, indiferent de valoarea fiecaruia.
Primeste ajutor social sau pensie de urmas ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas apocalyptica apocalyptica Iau pensie de urmas.M-am angajat cu carte de munca,insa din cauza lipsei clientilor am fost data afara dupa o luna...si apare o demisie cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas - salariu Alin-Ionut Alin-Ionut Sunt orfan de ambii parinti si totodata student, de aici rezulta o pensie de urmas de 550 lei. Pot cumula pensia cu un salariu daca m-as angaja? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas,un raspuns va rog ContSters424636 ContSters424636 buna seara scuzati-ma ca postez pentru a doua oara dar chiar sunt nelamurit,si nu am alt venit inafara de indemnizatie si pensie pe caz de boala,si ma descurc ... (vezi toată discuția)