avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Pot schimba permisul de conducere italian( provizoriu ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Pot schimba permisul de conducere italian( provizoriu pe 6 luni ) in unul romanesc ?

Salutare! Permisul mi l-au suspendat pe o perioadă de 2 ani iar acum dupa trecerea acestui timp mil dau cu țaraita ( provizoriu ) . Prima dată l-am avut pe 3 luni a doua oară pe 6 luni si acum pe inca 6 luni ! Văzând că vreau să plec din italia asi dori sa stiu daca acest permis ( italian)care are o valabilitate de 6 luni ar putea fi schimbat cu unul românesc?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Refacerea documentelor tanasa marius-andrei tanasa marius-andrei salut,muncesc in strainatate si doresc sa-mi schimb permisul de conducere si cartea de identitate,permisul vreau sa-l schimb pt ca vreau sa-l am pe cel ... (vezi toată discuția)
Validitate/nevaliditate permis conducere clientX clientX Buna ziua! Am intilnit urmatoarea situatie: un cetatean din Romania preschimba permisul in Italia, predindu-l pe cel romanesc autoritatilor italiene, care-i ... (vezi toată discuția)