avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refacerea documentelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refacerea documentelor

salut,muncesc in strainatate si doresc sa-mi schimb permisul de conducere si cartea de identitate,permisul vreau sa-l schimb pt ca vreau sa-l am pe cel international si pt ca cel vechi este pe o adresa unde eu nu mai locuiesc de 8 ani,iar c.i. vreau s-o schimb pt ca a fost facuta prin procura si de fiecare data cand vin sau plec din tara am probleme.venind in romania in luna iulie pentru 3 zile lasand toate documentele necesare(in afara de c.i. si permis de conducere vazand ca am nevoie de ele in italia)iar apoi in luna august sa vin a doua oara pt a le ridica de la politie.credeti ca s-ar putea face o chestie de acest gen?multumesc
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:16, 1 Iunie 2010
Da , le puteti face fara probleme . Mai nou permisul de conducere se transmite prin posta .... la adresa de domiciliu .
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot schimba permisul de conducere italian( provizoriu pe 6 luni ) in unul romanesc ? Gavrilă daniel Gavrilă daniel Salutare! Permisul mi l-au suspendat pe o perioadă de 2 ani iar acum dupa trecerea acestui timp mil dau cu țaraita ( provizoriu ) . Prima dată l-am avut pe ... (vezi toată discuția)
Condamnare mai veche in italia ContSters504347 ContSters504347 Bunaseara tuturor.In 2013 am fost arestat in Italia,iar in februarie 2014 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare.In aceeasi zi in care am fost dus ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)