avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 107 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce acte sunt necesare pentru a deschide un magazin de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce acte sunt necesare pentru a deschide un magazin de Accesorii Gsm

Buna ziua,
Am o firma înființata de un an jumate,si acum sunt in căutarea unui spațiu de închiriat pentru a deschide un Magazin de Accesorii Gsm .Dupa ce găsesc acest spațiu,de ce alte acte ,autorizații, e nevoie pentru a putea începe activitatea in sine?

Alte discuții în legătură

Acte/autorizatii dupa infiintarea srl redbogdan90 redbogdan90 buna seara, de curand am infiintat un srl-d neplatitor de tva vreau sa i-mi deschid un service gsm/ vanzari accesorii, imi puteti spune si mie ce acte ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un spatiu comercial ionutanghell112 ionutanghell112 Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial care in prezent este magazin mixt.Tocmai ce mi-am infiintat firma,urmand sa activez pe acelasi profil. De ce ... (vezi toată discuția)
Afacere acasa tudorandu tudorandu Buna seara! De vreo 2 luni caut sa inchiriez un spatiu pentru deschiderea unei rotiserii pe carbuni, dar spatii in zone bune nu prea sunt , sau sunt foarte ... (vezi toată discuția)