avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte/autorizatii dupa infiintarea srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte/autorizatii dupa infiintarea srl

buna seara, de curand am infiintat un srl-d neplatitor de tva
vreau sa i-mi deschid un service gsm/ vanzari accesorii, imi puteti spune si mie ce acte autorizatii i-mi trebuiesc pentru a putea incepe lucrul? va multumesc
Cel mai recent răspuns: redbogdan90 , utilizator 14:55, 14 Septembrie 2015
Daca aveti magazin on-line nu va trebuie autorizatii.
Cand ati depus actele la registri ati completat un formular tip 1 sau 2 prin care v-ati obligat sa obtineti autorizatiile bifate si in functie de spatiul unde va desfasurati activitatea, trebuie sa le obtineti.
nu va fi magazin on-line
actele la registrul comertului au fost depuse de o firma de consultanta, care au depus si actele punctului de lucru, nu stiu ce formulare de tip1 sau 2 au completat dansii sau daca au completat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala platitoare de tva valentina370 valentina370 Buna ziua cum imi pot da seama daca Intreprinderea individuala pe care am infiintat-o de curand e sau nu platitoare de TVA? nu scrie nicaieri pe certificat si ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pfa - inregistrarea / neinregistrarea ca platitor de tva serban_b serban_b Salut. Ma numesc Serban Buturuga si am un PFA infiintat in Sept 2009, NEPLATITOR DE TVA , impozitat la NORMA FIXA DE VENIT. Zilele trecute am primit un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare inchidere intreprindere individuala jean59 jean59 Am o intreprindere individuala pe care doresc sa o inchid .De ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg pentru a o inchide definitiv . (vezi toată discuția)