avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii

Buna seara.As dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele: pe langa condamnarea cu suspendare a executarii pedepsei sub supraveghere am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare acum, pentru ca eu sunt o persoana cu handicap,incadrata in gradul de handicap accentuat si pensionar pe caz de invaliditate unde se specifica ca forta de munca o am pierduta in totalitate(gradul 2 invaliditate). Acestea au survenit inaintea emiterii hotararii de condamnare.De la Biroul de Probatiune mi s-a cerut o adeverinta de la medicul de la medicina muncii din care sa rezulte ca sunt inapt munca,pe care am si depus-o.Azi mi s-a adus la cunostinta de catre consilierul de probatiune ca judecatorul desemnat nu este de acord cu modificarea hotararii de condamnare si eliminarea muncii in folosul comunitatii.Cum este posibil ca o persoana inapta pentru munca , sa munceasca si ce trebuie sa fac in continuare? Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Munca neremunerata in folosul comunitatii EUGURO EUGURO Buna ziua.Pe langa condamnarea cu supraveghere a executarii pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare acum, ... (vezi toată discuția)
Condamnarea sub supraveghere a executarii pedepsei EUGURO EUGURO Buna seara.Pe langa condamnarea cu supraveghere a pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare, ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)