avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condamnarea sub supraveghere a executarii pedepsei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condamnarea sub supraveghere a executarii pedepsei

Buna seara.Pe langa condamnarea cu supraveghere a pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare, ca eu sunt incadrat in grad de handicap accentuat de catre DGASPC si pensionar pe caz de invaliditate iar in decizia medicala asupra capacitatii de munca scrie ca forta de munca o am pierduta in totalitate si ma incadrez in gradul de invaliditate: gradul 2 ,atunci cum voi proceda ? Ce trebuie sa fac? Mai pot presta aceasta munca,da sau nu si unde ma pot adresa?Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
EUGURO, utilizator
Cel mai recent răspuns: EUGURO , utilizator 01:28, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incadrarea in grad de handicap accentuat a fost anterioara sau posterioara aplicarii condamnarii ?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
Incadrarea in grad de handicap a fost anterioara aplicarii condamnarii.
Chiar nu stie nimeni, nimic?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
EUGURO, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca neremunerata in folosul comunitatii EUGURO EUGURO Buna ziua.Pe langa condamnarea cu supraveghere a executarii pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare acum, ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii EUGURO EUGURO Buna seara.As dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele: pe langa condamnarea cu suspendare a executarii pedepsei sub supraveghere am primit si 80 de zile de ... (vezi toată discuția)
Pensionara cu pensie de invaliditate gr.ii, cu pierderea in totalitate a capacitatii de munca + pierderea in totalitate a capacitatii de autoingrijire are dreptul la indemnizatie de handicap? piroska48 piroska48 avand pensie de invaliditate gr.II, cu pierderea in totalitate a capacitatii de munca+pierderea in totalitate a capacitatii de autoingrijire, cu deficienta ... (vezi toată discuția)