avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca neremunerata in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca neremunerata in folosul comunitatii

Buna ziua.Pe langa condamnarea cu supraveghere a executarii pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare acum, pentru ca eu sunt incadrat in grad de handicap accentuat si pensionar pe caz de invaliditate unde se specifica ca forta de munca o am pierduta in totalitate,gradul2 invaliditate.Acestea au survenit inaintea hotararii de condamnare.Mai pot presta aceasta munca?Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
EUGURO, utilizator
Cel mai recent răspuns: EUGURO , utilizator 13:55, 26 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns domnule avocat Moraru. De indata voi instiinta biroul de probatiune!

d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii EUGURO EUGURO Buna seara.As dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele: pe langa condamnarea cu suspendare a executarii pedepsei sub supraveghere am primit si 80 de zile de ... (vezi toată discuția)
Condamnarea sub supraveghere a executarii pedepsei EUGURO EUGURO Buna seara.Pe langa condamnarea cu supraveghere a pedepsei am primit si 80 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.Problema apare, ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Timpul în care vor fi luat în evidenta Silverio Silverio Bună ziua am și eu o întrebare.. am o decizie finala data de judecătorie și as vrea sa știu în cât timp vor ajunge documentele la da și pentru a fi ... (vezi toată discuția)