avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce se poate intampla daca nu respect o hotarare ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce se poate intampla daca nu respect o hotarare judecatoreasca?

Buna ziua. Am hotarare judecatoreasca de a iesi din tara cu copilul doar in scopuri turistice. Eu ulterior m-am stabilit in alta tara. Copilul a venit de cateva ori aici iar acum nu mai vrea sa plece. Intentionez sa inscriu fata in aceasta tara unde sunt stabilita momentan. Specific ca tatal copilului nu locuieste in Romania iar copilul a fost lasat in grija mamei mele de cand eu am plecat. Daca tatal copilului ar face plangere la politie sau ar deschide actiune in instanta ce s-ar putea intampla?. In afara faptului ca copilul ii place aici si nu mai vrea sa plece de la mine in Romania nu mai am cu cine lasa copilul chiar daca el ar vrea deoarece mama mea doreste si ea sa plece in alta tara.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
yzabela, utilizator

Alte discuții în legătură

Abandon familiar Nadia77 Nadia77 Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara - divortat LucianIonut LucianIonut Prietena mea care sunt momentan cu ea sa despartit nu de mult.Ea a plecat in italia sa lucreze si sa trimita bani acasa ca el nu lucra,se lasa mereu d emunca ... (vezi toată discuția)
Am pierdut custodia,pot deschide un alt proces? Marcy001 Marcy001 Am o fetița de 3 ani căreia in urma unui proces de custodie i s-a stabilit domiciliul la tata...custodia se exercita in mod comun de către ambii....in urma ... (vezi toată discuția)