avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 212 -inchiriere proprietate personala in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 212 -inchiriere proprietate personala in regim turistic

Rog un exemplu de completare in acest caz sau sa ma ajutati sa clarific ti urmatoarele aspecte:
Mentionez ca sunt pensionara iar sotul meu angajat iar pentru inchiriere sunt 2 camere.
-1-In cazul normei de venit se aplica coeficientii de corectie ?
-2-In baza instructiunilor potrivit careia fiecare proprietar trebuie sa faca declaratia este corect ca fiecare sa faca pe cate o camera .
-3-In acest caz cand veniturile sunt sub 22800 mai trebuie platit CASS-ul?
-4-Fiind pensionar platesc CASS ul daca fac pe numele meu declaratia pentru cele 2 camere.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Declaratia-212 -completare-venituri din închirierea în scop turistic a locuinței proprietate particulara costel tu costel tu Rog sfaturile și îndrumarea dvs pentru comp letargia corecta a decărației 212. Menționez ca sunt pensionara. Început activitate 20.04.2018 2 Camere de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 jonel jonel Sotia mea (pensionara) are venituri din cedarea folosintei bunurilor si conform Deciziei de Impunere, Venitul net estimat in anul 2017 este mai mic decat 22800 ... (vezi toată discuția)