avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dificultăți la completarea declarației 212
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dificultăți la completarea declarației 212

Bună ziua.Întâmpin ceva dificultăți la completarea declarației 212.Momentan,contabila mea nu este momentan în tara și trebuie neapărat sa completez acea declarație, fiindu-mi necesara în alta parte.Rog un contabil care dorește sa-mi ofere ajutor la completarea acesteia (contracost),sa mă contacteze urgent.Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreea355 , utilizator 18:47, 17 Mai 2018
Daca ati apucat sa fi depus fosta declaratie 200 pentru anul 2017 mergeti cu ea la finante si cei de acolo va vor ajuta, preluand informatiile din acea declaratie. Este vorba de situatia cu veniturile si cheltuielile pentru inchiderea anului 2017 si de partea de estimare pentru 2018. Bine, si in functie de tipul de venit obtinut in anii astia.
Nu am depus declaratia 200 pe 2017

george-neagu a scris:

Daca ati apucat sa fi depus fosta declaratie 200 pentru anul 2017 mergeti cu ea la finante si cei de acolo va vor ajuta, preluand informatiile din acea declaratie. Este vorba de situatia cu veniturile si cheltuielile pentru inchiderea anului 2017 si de partea de estimare pentru 2018. Bine, si in functie de tipul de venit obtinut in anii astia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass ptr tranzactii bursiere/dividende cand esti salariat roflorin roflorin Buna ziua, Avand in vedere noua legislatie bogata in articole, as dori sa stiu in mod clar daca ptr o persoana salariata cu norma intreaga (care deja plateste ... (vezi toată discuția)
Inregistrare persoana fizica pe 020 la fisc Vali26 Vali26 Sunt f nelamurita pentru urmatoarea speta: Dezvoltator imobiliar pe cod CAEN 4120 s-a inregistrat la fisc in data de 28.08.2014 prin declaratia 020. Si-a ... (vezi toată discuția)
Dec 212 decizie de impunere Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Am depus dec 212, pentru venituri realizate in anul 2017,dar nu am primit decizia de impunere. Cum sa procedez mai departe ? (vezi toată discuția)