avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei de poluare,avand hotărâre ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei de poluare,avand hotărâre judecătorească definitiva

Bună ziua.Am hotărâre judecătorească definitiva pentru restituirea taxei auto.Am depus cererea la finanțe din noiembrie,anul trecut,însă nici pana în prezent nu mi s-au restituit banii.Știu ca celor cu hotărâre judecătorească definitiva ar trebui sa li se restituie banii în maxim 120 zile de la depunerea cererii la finanțe.Ce este de făcut, în acest,caz,pentru a-mi primi banii?Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
Andreea355, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea355 , utilizator 15:41, 18 Mai 2018
Daca ai de luat bani dela stat, nu e de facut nimic, decat sa astepti. Oricum vor plati penalitate 0.02 % pe zi, calculata la sold.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
viorel55, utilizator
Credeți ca vor plăti vreodată acele penalități?Ei personal nu cred.Statul nu ne restituie nici măcar suma plătită de către noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto cu hotarare judecatoreasca elena cailean elena cailean Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru a mi se restitui taxa auto platita plus taxele (timbrul fiscal de 10%platit de mine ... (vezi toată discuția)
Finantele intarzie cu eliberarea taxei auto. uxaar uxaar Decizia curtii a fost definitiva si irevocabila . Am asteptat o luna ca finantele sa faca recurs. Nu au facut. In acel moment am depus la finante decizia ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)