avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proba video la dosar de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proba video la dosar de furt

Buna ziua! Am o întrebare am fost angajat și sunt, deoarece nu am primit o demisie sau o concediere semnată de mine, angajatorul nu mi-a plătit salariul eu având conversație ca imi aduce banii timp de 2 zile consecutiv iar anagajatorul tot nu mi a adus,eu am sustras niște bunuri din încăpere dar înainte am rotit camerele normal nu se vede pe camera ca le am sustras însă eu nu le am luat să le folosesc ci drept garanție ca imi aduce banii, iar acum sunt chemat la poliție pt furt, am martori ca nu mi a plătit banii și nici la clienții nu le dădea pe loc ci întotdeauna le spunea maine fiind vorba de o casă de pariuri,plus de asta urma ca firma să se închidă deoarece dăduse faliment,este considerată proba la dosar? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
simpluom111, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:10, 17 Mai 2018
Chiar daca va datora bani nu aveati dreptul sa le furati bunurile.
Trebuia sa ii dati in judecata pentru a rezolva legal problema.

Incercati sa rezolvati amiabil ca sa nu aveti nevoie de avocat deoarece va costa bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii furt fara probe alex004 alex004 buna ziua,am si eu o problema care nu imi da liniste. un om sustine ca i-am adus eu niste \'\'portocale\'\' sa zicem,pe care i le-am lasat unui prieten de-al ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat MariaFloreanu MariaFloreanu Buna tuturor...sa va povestesc ce mi s-a intamplat:cu 2 lunii in urma am hotarat sa vand un autoturism unui coleg de munca al concubinului meu si prin urmare ... (vezi toată discuția)
Complice furt calificat allsatans allsatans buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: la mine acasa unde locuiesc cu chirie am primit un prieten sa doarma o noapte. el a venit cu bunuri de valoare in ... (vezi toată discuția)