avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada inlocuitoare permis spaniol expirat ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada inlocuitoare permis spaniol expirat ?

buna ziua,am obtinut permisul in Spania si imi expira la data de 21.05 2018.
Intrebarea este daca pe timpul procesului de verificare primesc dovada inlocuitoare si cat dureaza verificarea si schimbul de date intre institutii?
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
cristiangheorghe1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristiangheorghe1985 , utilizator 21:03, 8 Iunie 2018
in maxim 15 zile.fix in ziua in care expira dovada mi-a venit permisul
Daca nu sunt indiscreta din ce oras sunteti!!!???Eu sunt din Galati si mi sa zis ca in aproximativ 1luna ajunge!!!
Stai linistita.sunt din oradea
Multumesc!!!
nu ai pt ce.sper ca am fost de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata preschimbãrii permisului de conducere moldovenesc cu cel românesc EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt cetatean roman cu residenta in uk,permis uk preschimbat ... Viorel ica Viorel ica Buna ziua ,sunt cetatean Roman cu residenta in uk,permis uk preschimbat din romanesc .Permisul a expirat si am depus toate documentele pt preschimbare in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)