Doresc sa stiu cat ar putea dura un dosar penal de vatamare corporala din culpa in care ambele parti subt vinovate, adica eu fiind soferul auto, un prieten mi s-a urcat pe portbagajul masinii intr-un loc foarte intunecat si fiind acolo mai mult prienteni din ce vorbeam si radeam nu l-am observat cand a plecat si ceilalti m-au rugat sa ma duc sa cumpar ceva de la un magazin din apropiere, deoarece era intuneric si aveam luneta aburita nu m-am mai uitat in oglinda retrovizoare si am plecat, dupa cativa metri am auzit un zgomot puternic si l-am vazut pe prietenul meu pe jos, l-am ridicat era constient, l-am dus la.spital.si acolo doamnele de la urgenta au sunat la politie acesta avand o fractura la picior fara necesitare de interventii chirurgicale si o lovitura la cap si timpanul perforat, el nu va depunde reclamatie in potriva mea si vrea la fel ca mine sa se termine o data acest dosar. As vrea sa stiu cat poate dura un dosar in conditiile de mai sus si daca acest dosar imi va aparea la cazier? Politistul care mi-a luat datele a spus sa nu imi fac griji ca va dura cel putin 3 luni si ca nu imi va aparea nicaieri acest dosar.
Depinde ce va rezulta din probe si care va fi încadrarea juridică.
E posibil.sa nu aveti probleme dar este bine sa aveti avocat ca sa vada despre ce este vorba in concret.
Doar asa veti putea fi lamurit.
Ce zice polițistul este egal cu zero.