avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Statut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Statut

Statutul unui Sindicat prevede ca alegerile pentru lider,vicelider si lideri sectoare au loc din patru in patru ani. Datorita faptului ca alegerile pentru lider Sindicat si lider sector Electric au fost anulate de tribunal,sau refacut aceste alegeri dupa 2 ani. Intrebare cat va fi mandatul pentru acestia ,2 ani adica pana expira celalalte sau 4 ani?
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
Andronache 1, utilizator
4 ani .
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicate.alegeri.contestare vasral vasral De curand au avut loc alegeri de sindicat ,numai ca acestea,la indicatia directorului, s-au rezumat numai la schimbarea liderului.Statutul prevede ca dupa ... (vezi toată discuția)
Alegeri la sindicat! Mihai8 Mihai8 In urma cu doi ani,la unitatea in care imi desfasor activitatea,s-au facut alegeri pentru functia de presedinte a organizatiei sindicale,dupa revocarea din ... (vezi toată discuția)
Conditii de a fi lider de sindicat. buna seara ,am o intrebare ... gabisim gabisim Conditi de a fi Lider de sindicat. Buna seara ,am o intrebare in legatura cu a fi lider de sindicat de fapt persoana in cauza este pensionar. Intrebarea e: ... (vezi toată discuția)