avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intrebare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrebare

daca intru in faliment si am si o linie de credit la banca in valoare de 75.000 ron ce se intampla cu linia de credit?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 18:51, 30 Octombrie 2009
sa inteleg ca sinteti administrator la o societate comerciala? in acest caz banca va executa bunurile depuse drept gaj sau ipotecate constituite drept garantie. s-ar putea, in calitate de creditor privilegiat, sa ceara tragerea la raspundere a administratorului/administratorilor societatii comerciale. ca persoana fizica, in cazul incapacitatii de plata, banca va executa bunurile depuse drept garantie.
Buna ziua.
Linia de credit trebuie sa o rambursati iar daca nu exista lichiditati pentru aceasta banca se va inscrie in tabelul creditorilor .
Daca pentru aceasta linie de credit aveti ipoteca pe un bun imobil banca il poate scoate la licitatie spre vanzare.
Buna seara,
Atunci cand sa eliberat linia de credit sa cerut extras carte funciara pt a se verifica daca sediul societatii este la adresa din actul de infiintare al firmei nu sa mentionat ca acesta (CF) va fi ca si o garantie.
Cititi cu mare atentie contractul incheiat cu banca si depuneti o cerere la un notar pentru un certificat de informare la C.F (costa in jur de 40 lei)pe imobilul respectiv.
daca este girata cu CF normal ar trebui sa imi spuna notarul nu?

Alte discuții în legătură

Garant per aval pentru societate comerciala cocohatz cocohatz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Am o societate comerciala pentru care am luat o linie de credit (linia de credit luata pe societate)acum trei ... (vezi toată discuția)
Executare girant pf pentru srl ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au pus gaj acum 2 ani apartamentul lor (pentru 1 an) pentru un credit luat de o firma SRL (nu e a lor era a fratelui). In 2008 cand a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Consecinte asupra girantului unei linii de credit pt firma alinabur alinabur Buna seara! as dori sa aflu ce se intampla atunci cand o persoana garanteaza sau gireaza cu un bun(cu un apartament proprietatea girantului) pt o linie de ... (vezi toată discuția)