Am si eu o intrebare referitoare la o dezbatere succesorala.
Vreau sa dezbat o succesiune dupa tatal meu care a decedat si nu stiu cum sa procedez in situatia asta, la succesiune ca si mostenitor mai este si sora mea vitrega de care nu stiu nimic. Am fost la Primaria de unde apartine mostenirea si acestia refuza a-mi elibera anexa 24 si restul actelor necesare dezbaterii succesiunii motivand ca trebuie sa fie prezenta si sora mea vitrega.
Am citit pe site ca in baza certificatului de deces si a adeverintei ca nu sa dezbatut succesiunea pana in prezent Primaria poate sa-mi elibereze anexa 24 si restul actelor necesare succesiunii.
Va reamintesc ca acestia refuza eliberarea actelor motivand ca trebuie sa fie prezenta si sora mea vitrega.
Buna ziua,
1. Solicitati IN SCRIS, cu numar de inregistrare, actele si daca in termen de 30 de zile nu raspund atunci ii puteti actiona in instanta.
2. Nu un individ oarecare de la primarie, cu 3 clase primare, stabileste cine are drepturi succesorale.
3. Daca nu va descurcati chemati-o pe sora vitrega in instanta si atunci cere instanta de la primarie actele.
Ca sa aflati date despre ea solicitati date de la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
Succesiune si anexa 24
Grig91
Buna ziua, daca ma puteti ajuta, as dori sa stiu care sunt pasii si cat ar dura succesiunea si anexa 24 a doua terenuri
Mentionez ca ambii parinti au decedat, ... (vezi toată discuția)