avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina radiata!!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina radiata!!!

Salut...Am un Mercedes 300d din anul 1983 cred...este radiat de 10 ani cred si vreu sa il inmatriculez
Mai este posibil?
De ce acte am nevoie?
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 20:08, 25 Mai 2018
Este greu de analizat si exprimat raspuns care sa va ajute in conditiile in care dv comunicati presupuneri
Daca detineti vehiculul din anul 1983 cum l-ati achizitionat ?
Analizati oportunitatea promovarii unei actiuni in instanta care sa dispuna hotarare judecatoreasca care sa tina loc de document de achizitie
~ Conținut șters la cerere ~
Un automobil radiat nu se mai poate inmatricula din nou niciodata !!!

Fiecare dintre detinetorii de vehicule dupa instrainare radiem din evidenta fiscala vehiculul care este inmatriculat de catre cumparatorul proprietar
Probabil ca ati avut intentia sa faceti referire la alt aspect -neprecizat insa de catre initiatorul topicului
~ Conținut șters la cerere ~
puteti inmatricula masina doar daca a fost "radiat la cerere".. Nu ati funizat informatii despre ce documente detineti in momentul actual, pt a putea primi un raspuns cat mai exact legat de procedura de inmatriculare

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto darcris900401 darcris900401 Buna ziua am si eu o problema . Acuma un an jumate am cumparat o masina si dupa 3 saptamani am vanduto fara contract,daram un martor care o fost cu mine cand ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara acte Bogdan214 Bogdan214 Bună ziua Dețin o motocicletă veche (1965) de provenienta Ucraina si nu am acte , am doar un contract de vanzare-cumparare (contract intre mine si un ... (vezi toată discuția)