avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare fara acte

Bună ziua
Dețin o motocicletă veche (1965) de provenienta Ucraina si nu am acte , am doar un contract de vanzare-cumparare (contract intre mine si un intermediar), cum as putea sa o inmatriculez in Romania?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:45, 11 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu detineti documente achizitie incheiate cu proprietarul vehiculului va confruntati cu situatie delicata
Analizati oportunitatea unei actiuni in instanta care sa pronunte hotarare care sa tina loc de contract de vanzare cumparare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina MadalinaCosac MadalinaCosac Detinem o masina, care a fost vanduta in acte in anul 2015. Pana la momentul actual nu a fost inmatriculata deci ea este pe numele vechiului proprietar, dar ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru inmatriculare motocicleta! Cosmin09 Cosmin09 Buna ziua, ma confrunt cu o ''mica'' dilema. In urma cu cateva saptamani m-am hotarat sa achizitionez o motocicleta avand in vedere ca vine vara (numai ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina radiata!!! Andrei_Char Andrei_Char Salut...Am un Mercedes 300d din anul 1983 cred...este radiat de 10 ani cred si vreu sa il inmatriculez Mai este posibil? De ce acte am nevoie? Multumesc!!! (vezi toată discuția)