avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Unei persoane căreia îi încetează contractul de muncă începând cu data de 21 ă unei luni i se compensează concediul de odihna pentru acea luna? Integral sau jumătate?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna croberta croberta Daca un salariat nu a efectuat inca tot co de anul trecut, poate sa.l ma ia acum, in 2015 ? Se poate compensa in bani? (vezi toată discuția)
Incetare contract munca perioada determinata manoliu_maria manoliu_maria buna ziua.am fost angajata ca secretar la o unitate de invatamant cu contract de munca pe perioada determinata contract ce a incetat in data de 17 mai 2010 ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia fara preaviz, fiindu-mi acceptata. mai am neefectuate ... anca_magadalena anca_magadalena Mi-am dat demisia fara preaviz, fiindu-mi acceptata. Mai am neefectuate pe anul acesta 14 zile din concediul de odihna. Doresc sa stiu daca aceste zile de ... (vezi toată discuția)