avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cine plateste comisionul bancar?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cine plateste comisionul bancar?

In cazul vinzarii unui apartament,cind se face transferul dintr-o sucursala din Romania a ING intr-un cont a unei alte banci din strainatate, cine plateste comisionul bancar?vinzatorul sau cumparatorul?

Alte discuții în legătură

Procedura notariala ALIP ALIP Sunt proprietar al unui teren in Romania dar traiesc in strainatate. Nu exista nici un fel de probleme referitoare la proprietate, situatia fiind absolut ... (vezi toată discuția)
Sunt proprietarul unui apartament în românia și doresc să-l vând. cum să procedez pentru a transfera banii prin bancă în belgia? clyde2010 clyde2010 Sunt proprietar al unui apartament in Romania si m-am casatorit in Belgia. Doresc sa vand apartamentul si cu banii obtinuti (plus o diferenta de la partenerul ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul are dreptul sa refuze semnarea unui antrecontract ? gicamuci gicamuci - Nu mai locuiesc in Romania de multi ani. - Am un apartament de vinzare mostenit de la parintii mei. - Sint unic mostenitor. - Am certificatul de ... (vezi toată discuția)