avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM perioada de proba

Buna ziua.
Am un CIM pe perioada nedeterminata si ma aflu in perioada de proba de 90 de zile.
Doresc sa incetez raporturile de munca si din cate m-am informat, pot face asta printr-o simpla notificare scrisa in dublu exemplar, un exemplar ramanandu-mi mie, cu un nr. de inregistrare.

Nu pot preda personal notificarea deoarece nu ma aflu in oras. Exista si alta metoda prin care pot face acest lucru? Prin posta, prin e-mail? Daca da, cum primesc nr. de inregistrare pe notificarea mea, cum o primesc inapoi si cum primesc decizia de incetare a CIM?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
Adr1ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 20 Mai 2018
Puteți s-o trimiteți prin posta cu confirmare de primire.

Semnătura pe confirmare co statuie dovada ca angajatorul a primit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c i m fara preaviz in perioada de proba Ana25081995 Ana25081995 Pot sa nu ma mai duc la munca in perioada de proba si sa incetez c i m prin notificare scrisa pe mail fara preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua, sunt angajata la o societate cu CIM pe per nedeterminata si ma aflu in per. de proba de 90 de zile. Va rog sa imi spuneti cum pot pleca in cel ... (vezi toată discuția)
Contract individual de muncă nedeterminat cu clauză de 90 de zile Liliana Patrana Liliana Patrana Ce înseamnă notificare scrisă sau cum se face către angajator pentru că,din cât am înțeles eu nu este formulată ca și cum ți-ai da demisia pentru ... (vezi toată discuția)