avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - creanta cesionata de banca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - creanta cesionata de banca

Buna ziua!
Tatal meu a facut un credit de nevoi personale, apoi a decedat. Banca a inceput executarea silita, am facut contestatie la executare, insa nu a fost admisa. Banca, insa, dupa solutionarea contestatiei, a cesionat creanta unei firme de recuperare. Intrebarea mea este daca firma de recuperare continua executarea silita inceputa de banca ? Are dreptul firma de recuperare sa continue executarea? Daca da, pe ce baza? Eu, din ce am citit, am inteles ca contractul de cesiune nu este titlul executoriu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:52, 21 Mai 2018
Banca a inceput executarea silita impotriva cui?
2) Cu privire la ultima dvs propozitie, unde anume si ce anume ati citit?
Speta e mai complicata. Incercati sa mergeti la un avocat cu actele pentru studiu. Banuiesc ca in contestatie nu ati avut aparator... La prima vedere este posibil sa nu mai aveti alternative pentru a scapa de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta fara notificare zax13 zax13 buna, am ajuns in situatia de a nu plati ratele la banca, credit ipotecar, am reluat plata ratelor dar cu restanta , mi s-a spus ca pot plati in continuare dar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)