avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import cafea din Liban
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import cafea din Liban

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce acte am nevoie pentru a importa cafea din Liban. Stiu ca, cafeaua este supusa accizari.

Este nevoie ca marfa sa fie insotita de o analiza de laborator sau ceva de genul asta.
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:43, 31 Octombrie 2009
Depinde de unde o achizitionati. Daca o cumparati de la un agent economic el ar trebui sa aiba toate actele. Vor trebui insa traduse in romana, in rest importul se face ca la orice produs alimentar. In afara de TVA nu cred ca veti plati accize la vama. Accizele se declara de dvoastra la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize cafea ginnyy ginnyy Imi puteti confirma, va rog, ca acciza pe cafea este datorata doar de primul importator sau de producator. In cazul meu, daca cumpa cafea pt revanzare de la ... (vezi toată discuția)
Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara produse alimentare si nealimentare (cosmetice,detergenti) cosminaluca cosminaluca Buna seara, Pentru achizitia intracomunitara de produse alimentare si nealimentare,eventual bauturi este nevoie de factura de achizitie si certificat de ... (vezi toată discuția)