avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INREGISTRARE TELEFONICA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INREGISTRARE TELEFONICA

Sunt in posesia unor inregistrari telefonice cu fostul angajator foarte compromitatoare. pot sa o postez pe net alaturi de o poza luata tot de pe net, fac asta pentru ca a intervenit verbal spunind lucruri neadevarate cind am fost la un intrviu de angajare (angajatorul se cunoaste cu fostul angajator). multumesc.

~ interventie moderator - Regulamentul interzice scrierea cu litere mari in mod nejustificat ~
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Nulitate contract imprumut cristina sandu cristina sandu UN CONTRACT DE CREDIT, MAI PRECIS O CERERE DE CREDIT PT NEVOI PERSONALE, P TCA ASA SE NUMESTE, INCHEIATA INTRE O PERSOANA FIZICA SI O BANCA CARE NU ESTE ... (vezi toată discuția)
Legea nr 9 termenul de solutionare a dosarelor de catre prefectura silangel69 silangel69 AM DEPUS IN ANUL 2007 DOSARUL COMPLET LA PREFECTURA JUDETULUI REFERITOR LA DESPAGUBIRI JUDETUL DUROSTOR BULGARIA VA ROG POATE SA MI SPUNA CINEVA CARE ESTE ... (vezi toată discuția)
Dupa ce perioada de la angajare pot beneficia de concediu de odihna maryu20 maryu20 AM LUCRAT LA O SOCIETATE TIMP DE 3 ANI PANA IN FEBRUARIE 2010. MI-AM DAT DEMISIA DE ACOLO SI M-AM ANGAJAT AICI UNDE LUCREZ IN PREZENT . NU AM AVUT NICI O ZI ... (vezi toată discuția)