avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Administrator SRL-Debutant-ce taxe platesc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Administrator SRL-Debutant-ce taxe platesc?

Buna ziua. Sunt administratorul firmei mele si pana la 31.12.2017 am avut si contract de munca in cadrul acestei firme pentru care plateam impozit pe salariu si contributii salariale. Din ianuarie 2018 am ramas doar administrator dar fara contract de munca. In afara de impozitul pe venit mai am de platit ceva? (mentionez ca firma a inregistrat pierdere)
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:43, 21 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal suspendare si transmiere salariu 2018 NeliF NeliF Buna ziua, Am inregistrat o suspendare in Revisal cu data de 01.02.2018. Ulterior s-au definitivat salariile cu contributiile transferate de la angajator la ... (vezi toată discuția)
Rezumat lorelena1306 lorelena1306 Incepand cu data de 01.01.2018 s-au adus unele modifcari in legislatie. Am rugamintea sa facem un rezumat ca sa le putem implementa cu succes in cadrul ... (vezi toată discuția)
Lg.78/2018 privind exonerarea personalului plătit din fonduri ... Mariana.B Mariana.B LG.78/2018 privind exonerarea personalului plătit din fonduri publice de la plata unor sume reprezentând venituri de natură salarială. Buna ziua! In ... (vezi toată discuția)