Buna ziua. Sunt administratorul firmei mele si pana la 31.12.2017 am avut si contract de munca in cadrul acestei firme pentru care plateam impozit pe salariu si contributii salariale. Din ianuarie 2018 am ramas doar administrator dar fara contract de munca. In afara de impozitul pe venit mai am de platit ceva? (mentionez ca firma a inregistrat pierdere)
Rezumat
lorelena1306
Incepand cu data de 01.01.2018 s-au adus unele modifcari in legislatie. Am rugamintea sa facem un rezumat ca sa le putem implementa cu succes in cadrul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.