avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revistal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revistal

buna ziua.vreau sa imi fac un credit dar mia cerut revistatul.cum pot sa il obtin?si ce este ala?contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 21 Mai 2018
Extrasul de revisal și codul de încărcare al contractului de munca în reges, se găsesc la angajatorul dumneavoastră.
Potrivit art.7 alin.6 din H.G. nr.905/2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, respectiv “La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligaţi să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat şi certificat pentru conformitate, sau o adeverinţă care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă şi în specialitate, astfel cum rezultă din registru şi din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua George Marian George Marian Cum pot afla daca mia facut schimbarea de functie la locul de munca fara a intreba pe cineva din firma. Cum pot cauta pe internet ? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara! problema se pune in felul urmator. am nevoie de extras ... Nicu_Anghel Nicu_Anghel Buna seara! Problema se pune in felul urmator. Am nevoie de extras Revisal care sa ateste raporturile de munca(sa nu fi fost dat afara pe motiv disciplinar). ... (vezi toată discuția)
Verificare contract de angajare gina andrei gina andrei buna seara. in luna august 2017 , pe 8, m-am angajat la profi in functia de casier . acum vreau sa fac o rata pt electrocasnice si la o cautare anaf in baza ... (vezi toată discuția)