avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituirea proprietatii potrivit Legii nr.169/1997
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituirea proprietatii potrivit Legii nr.169/1997

Buna ziua! Vin cu o intrebare complicata, din punctul meu de vedere.
In data de 28.01.1998, X a formulat cerere de reconstituire a proprietatii - despagubire, pentru o suprafata de teren extravilan.
In anul 2003 a primit raspunsul la cererea formulata, in sensul ca din suprafata solicitata (1,22 ha), a fost propusa pentru despagubire suprafata de 0,59 ha.
In anul 2004 X a decedat. Ulterior acestui moment, mostenitorul lui X a mers frecvent la Primarie, insa mereu i se spunea ca nu sunt fonduri.
Ce anume ar trebui sa faca mostenitorul lui X pentru a putea beneficia de despagubirea respectiva?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Sentinta civila definitiva si irevocabila blod blod Am obtinut in anul 2008 o hotarare definitiva si irevocabila pe o suprafata de 8 ha padure dupa proba cu martori, eu fiind singurul mostenitor care am cerut ... (vezi toată discuția)
Se poate valida o persoana decedata? Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. S-a facut o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate la Legea 18/1991. Solicitantul a cerut terenurile aduse in CAP de antecesorul sau. ... (vezi toată discuția)
Drept civil-mosteniri AD8AN AD8AN Subiect=titlu de proprietate Va rog sa ma ajutati,cu raspunsurile dumneavoastra,pentru care va multumesc anticipat,raspunsuri referitoare la urmatoarele ... (vezi toată discuția)