avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LIPSA CALITATE PROCESUALA ACTIVA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LIPSA CALITATE PROCESUALA ACTIVA

Va rog, cine poate sa imi spuna daca trebuie sa depun eu ceva sau trebuie sa ma prezint daca am cerut judecata in lipsa. Nu inteleg la ce se refera pentru ca in recurs nu s-a specificat nimic de lipsa calitatii procesuale A directiei de asistenta sociala.

Nume Calitate parte
MITRU IONELA DIANA Intimat
UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ VASLUI Intimat
DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ Recurent

Solutia pe scurt: Repune cauza pe rol; acordă termen la data de 19.06.2018, pentru când se vor cita părţile cu menţiunea de a răspunde la excepţia lipsei calităţii procesuale active a recurentei Direcţia de Asistenţă Socială Vaslui. Pronunţată în şedinţa publică azi, 08.05.2018.

Alte discuții în legătură

Recurs aser aser Daca se admite la recurs exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta ce hotarari se pot ? credeti ca doua, de anulare sau de casare cu trimitere la ... (vezi toată discuția)
Timpul de motivare a recursului declarat respingerii unei cereri în încheierea de ºedinþã viktorV viktorV Am un proces început în 2011, pe rolul unei judecătorii, în aplicarea vechiului Cod de procedură civilă, pentru: constatarea existentei dreptului meu..., ... (vezi toată discuția)
Explicatii sentinta bisu bisu nu am cunostinte de drept imi puteti spune cum se traduce urmatoarea hotatare .Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică sentinţa civilă recurată în ... (vezi toată discuția)