avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoasterea unei sentinte din strainatate in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoasterea unei sentinte din strainatate in Romania


Buna ziua, care sunt pasii pentru recunoasterea unei sentinte judecatoresti ( obtinere custodie unica) din strainatate (Olanda) in Romania? Locuim in Olanda dar vreau ca sa am si recunoasterea acestei sentinte in Romania. Se mai practica procedura exequatur?Sau doar traduc sentinta, o apostilez si e valabila asa? Mentionez ca o sa am nevoie de ea pentru reinnoirea pasapoartelor copiilor sau la iesirea din Romania. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recunoasterea unei sentinte din strainatate in romania Lonlon Lonlon Buna seara, care sunt pasii pentru recunoasterea unei sentinte judecatoresti ( obtinere custodie unica) din strainatate (Olanda) in Romania? Locuim in Olanda ... (vezi toată discuția)
Acord privind custodia unui copil suntmik suntmik Sunt in Spania si am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,partea buna este ca in urma unui urat \\"divort\\"incheiat printr-o decizie de tribunalul de ... (vezi toată discuția)
Divort anglia blackpool blackpool Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean britanic, casatoria a fost efectuata la Cluj. Divortul nostru se va pronunta pe data de 8 mai. Cand ne-am ... (vezi toată discuția)