avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

Bună ziua! Am avut judecata cu fosta soție pentru testul ADN și judecătorul a dat pronunțare la excepția ei ca trebuia făcut testul la 3 ani după nașterea copilului. As vrea sa fac apel mai departe. Nu știu cum sa procedez și nu înțeleg de ce refuza dacă ea zice ca e copilul meu. Ma puteți sfătui și cât crede ți ca m ar costa un avocat la acest dosar. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Paternitate Alex1730 Alex1730 Bună ziua! Am avut judecata cu fosta soție pentru testul ADN și judecătorul a dat pronunțare la excepția ei ca trebuia făcut testul la 3 ani după ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- tagada paternitate dana_scmpk dana_scmpk Buna ziua am si eu o mika problema si as dori sa imi raspundeti daca a-ti putea si de aceea va multumesc frumos.Deci am fost casatorita civil cu un barbat care ... (vezi toată discuția)