Bună ziua! Am avut judecata cu fosta soție pentru testul ADN și judecătorul a dat pronunțare la excepția ei ca trebuia făcut testul la 3 ani după nașterea copilului. As vrea sa fac apel mai departe. Nu știu cum sa procedez și nu înțeleg de ce refuza dacă ea zice ca e copilul meu. Ma puteți sfătui și cât crede ți ca m ar costa un avocat la acest dosar. Mulțumesc.
Bună ziua!
Acțiune în tăgăduirea paternității ați formulat?
Într-adevăr, termenul este de 3 ani și curge fie de la data la care soţul a cunoscut că este prezumat tată al copilului, fie de la o dată ulterioară, când a aflat că prezumţia nu corespunde realităţii;
Totuși, s-ar fi putut solicita, pentru motive temeinice, o eventuală repunere în termen.
Cu privire la onorariu, acesta se negociază inter partes, fiind confidențial, nu se stabilește public pe forum.
Acțiune am făcut! Am ales sa se hotărască și judecătorul a ales excepția dar o sa fac apel la alta judecătorie. Nu mi se pare normal sa trăiesc cu o asemenea îndoială toată viata dacă eu îmi asum cheltuielile și nu cer paratei decât acordul sa îl prezinte pe minor. MULȚUMESC FRUMOS