Buna ziua!
Acum putin timp am achizitionat o masina si am trecut o la fiscal pe numele Mamei soacre,cu intentia sa o inmatriculez la politie pe numele Dansei.Din pacate intre timp a decedat si a ramas masina la impozit pe numele dansei.Din cate am inteles de la taxe si impozite este nevoie sa se faca succesiunea pt a o putea scoate de la impozit.Am fost la notar sa facem succesiunea pe numele prieteni mele dar Dna notar a spus ca nu a mai intalnit o asemenea situatie.Masina sa fie pe numele vechiului proprietar in carte si talon dar la impozit sa fie ne numele unei persoane care intre timp a decedat.Astept cu nerabdare un raspuns!Multumesc
In urma dezbaterii succesiunii mostenitorul defunctului urmeaza sa preia masa succesorala inclusiv bunul mobil
Mostenitorul in baza certificatului de mostenitor urmeaza sa noteze pe rolul sau fiscal bunul mobil-dupa care poate dispune dupa propriul interes inclusiv instarinarea cestuia in favoarea unui tert in cazul dv prietena dv
Vanzare automobil
blajaura
In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
aghiniteicarmen
Buna ziua!
Soacra mea are o problema cu radierea masinii,automobil trecut pe numele socrului meu,decedat acuma cativa ani,mostenirea nu este facuta deloc ... (vezi toată discuția)