avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere auto

Buna ziua!
Soacra mea are o problema cu radierea masinii,automobil trecut pe numele socrului meu,decedat acuma cativa ani,mostenirea nu este facuta deloc si acuma nu poate sa radieze masina daca nu e facuta mostenirea .masina este distrusa de mult timp ...cei de la A.C.R mi-au zis ca trebuie facuta mostenirea care costa enorm...40 milioane in leii vechi...sau sa mergem la notar toata familia si sa dam o declaratii si dupa sa mergem la ei...cine poate sa ma ajute ....sa imi zica ce e de facut in acest caz...suntem saraci ..nu avem bani de mostenire....
Cel mai recent răspuns: aghiniteicarmen , utilizator 19:10, 9 Septembrie 2011
Buna seara,
Cu parere de rau fata de situatia dv. financiara, cred ca nu v-ar costa atat de mult cu mostenirea, totul tine si de un notar, iar daca va intelegeti la masa succesorala, chiar nu o sa aveti atatea batai de cap.
Consider ca e urgent sa faceti demersurile impartirii masei succesorale dupa defunct, mai ales, pentru radierea masinii care a fost achizitionata prin ACR...
Toate bune
Buna seara!
Cei de la taxe si impozite mi-au zis ca se poate face radierea masinii fara succesiune,dar la A.C.R. mi-au zis ca nu se poate...nu inteleg....
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
aghiniteicarmen, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune marius_dutu marius_dutu Buna ziua, am urmatoarea nelamurire, in aprilie 2008 a murit soacra mea , iar in februarie 2011 a murit si socrul meu. Urmasii lor sunt sotia mea si ... (vezi toată discuția)
Masina dupa deces tata danliviu danliviu Buna seara, Luna trecuta socrul meu a murit iar soacra mea a inceput demersurile pentru succesiune. In sarcina mea a ramas sa vad ce trebuie facut in cazul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am un autoturism care a fost inmatriculat pe socrul ... Iulian230296 Iulian230296 Buna seara, Am un autoturism care a fost inmatriculat pe socrul meu care a decedat acum un an Dupa ce s-a facut succesiunea si mostenirea, masina a ramas pe ... (vezi toată discuția)