avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina dupa deces tata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina dupa deces tata

Buna seara,

Luna trecuta socrul meu a murit iar soacra mea a inceput demersurile pentru succesiune. In sarcina mea a ramas sa vad ce trebuie facut in cazul masinii. Astfel va rog sa-mi spuneti ce trebuie se faca in cazul acesta.
Talonul este pe numele socrului, drept de mostenire cred ca au doar soacra si sotia mea intrucat sotia nu are frati sau surori.
Trebuie sa merg la politia rutiera din Alexandria (Teleorman) si sa cer ce? Cine ar trebui sa fie trecut in talon ? Masina trebuie radiata, ca la vanzare-cumparare, mai trebuie sa trec din nou cu ea pe la RAR ?

Va multumesc pentru suport
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:48, 15 Decembrie 2009
Pentru inceput nu trebuie sa mergeti la politie. Mergeti la notar si declarati toate bunurile care fac parte din masa succesorala si dovada proprietatii acestora.
Masina va cadea in lotul unui mostenitor si in baza certificatului pe mostenitor se va face inmatricularea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bulbucanunelu bulbucanunelu buna ziua. socrul meu a murit , iar soacra vrea sa imparta pamantul de 2 hectare la 4 copii. pana aici e bine dar una din surorile sotiei nu vrea sa semneze , ... (vezi toată discuția)
Mostenire autoturism mika_77 mika_77 Buna ziua! In urma decesului tatalui, am mostenit un autoturism, marca Logan, inmatriculat pe numele tatalui in anul 2006, in Teleorman. Eu am domiciliul ... (vezi toată discuția)
Mașină moștenită de 2 persoane Cyclops Cyclops Întrebare pentru următoarea speță: S-a făcut act de succesiune după socrul meu. Singurii moștenitori: soacră-mea și nevastă-mea. Masa succesorală: ... (vezi toată discuția)