avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mașină moștenită de 2 persoane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mașină moștenită de 2 persoane

Întrebare pentru următoarea speță:
S-a făcut act de succesiune după socrul meu. Singurii moștenitori: soacră-mea și nevastă-mea. Masa succesorală: un apartament și o mașină, ambele dobândite în timpul căsătoriei. La notar, soacră-mea a renunțat în favoarea soției mele la moștenire, drept pentru care acum dețin amândouă în proporție de 50% fiecare, cele 2 bunuri. Intrebarea este: se poate inmatricula mașina cu 2 proprietari? Să fie trecută pe rol la ditl cu 2 proprietari? În talon vor apărea 2 proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:22, 17 Februarie 2023
Să fie trecută pe rol la ditl cu 2 proprietari?

Normele in vigoare prevad ca bunurile mobile se inregistreaza pe rolul fiscal al unui singur contribuabil
Pe cetificat se consemneaza o singura persoana fizica sau juridica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina dupa deces tata danliviu danliviu Buna seara, Luna trecuta socrul meu a murit iar soacra mea a inceput demersurile pentru succesiune. In sarcina mea a ramas sa vad ce trebuie facut in cazul ... (vezi toată discuția)
Mostenire carol52968 carol52968 Buna seara. In februarie a decedat socrul meu. Au ramas doua autoturisme care dupa succesiune revin soacrei (75 de ani) si fiului meu (minor). Sotia mea a ... (vezi toată discuția)
Persoana pe numele caruia masinaeste inregistrata la fiscal a decedat. bogdanos88 bogdanos88 Buna ziua! Acum putin timp am achizitionat o masina si am trecut o la fiscal pe numele Mamei soacre,cu intentia sa o inmatriculez la politie pe numele ... (vezi toată discuția)