avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Daca aplic o reclama in magazin, pe geam, am nevoie de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Daca aplic o reclama in magazin, pe geam, am nevoie de autorizatie de la primarie?

Buna ziua,

Daca aplic o reclama in magazin, pe geam, am nevoie de autorizatie de la primarie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Afis pe geamul magazinului OANA GORAN OANA GORAN o societate x a aplicat afis - sticker pe geamul magazinului in care livreaza marfa proprie. atentia marfa e a sc x, magazinul e un partener, un client ... (vezi toată discuția)
Despre reclama de deasupra usii magazinului florinpasca florinpasca Buna ziua Am un magazin nou deschis, si afara in continuarea usii pe geamul de sus mi-am pus reclama (o bucata de plexiglas cu reclama pe ea). Reclama nu ... (vezi toată discuția)
Srl fara angajati rm.andreea rm.andreea Buna ziua, Am o firma de print pe texile si am primit o amenintare de la o doamna care locuieste peste drum de sediul firmei mele (pentru ca am parcat langa ... (vezi toată discuția)