avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AFIS PE GEAMUL MAGAZINULUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AFIS PE GEAMUL MAGAZINULUI

o societate x a aplicat afis - sticker pe geamul magazinului in care livreaza marfa proprie.
atentia marfa e a sc x, magazinul e un partener, un client care cumpara marfa de la x si o desface intr-un magazin.

cei de la primarie zic k tre sa achitam niste taxe .
aveti idee despre ce taxe este vorba?
nu e vb de reclama luminoasa si nici reclama pe spatiul public .
deci sunt indreptatitit cei de primarie sa ceara taxe pt asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 17:29, 15 Octombrie 2009
Pai depinde in ce temei legal, daca exista Hotarari de Consiliu Local in acest sens atunci raspunsuleste da.
da si astept sa-mi invoce primaria vreo hot de consiliu.
Scuze ca numai acum raspund,

Fiecare consiliu local are o hotarare referitori la taxa de reclama si publicitate, care este intre 1-3% din valoarea contractului de publicitate.
Pentru ca nu este reclama proprie se calculeaza intre 1 si 3 % valoarea contractului de publicitate. In cazul prezent nu se plateste nimic pentru ca valoarea contractului de publicitate este zero.

In cazul reclamelori propri se plateste o taxa anuala calculat pe metru patrat.
Orice reclama care depaseste 1 metru patrat este supus autorizatie, care se cere de la urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afis reclama pe geam magazin OANA GORAN OANA GORAN o societate x a aplicat afis - sticker pe geamul magazinului in care livreaza marfa proprie. atentia marfa e a sc x, magazinul e un partener, un client ... (vezi toată discuția)
Banner la geam alex_21 alex_21 buna ziua, sunt nou pe acest forum, si nu stiu exact unde sa pun acest subiect, rog moderatorul sa il mute unde ii este locul.Mi-am deschis de curand o firma ... (vezi toată discuția)
Firma luminoasa /banner simona_palade simona_palade buna ziua! mi-am deschis o firma si acum vreau sa-i fac publicitate. Vreau sa pun un banner pe cladire ( cladire proprietate personala ):cladirea are 3 ... (vezi toată discuția)