avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua. Am fost prins băut la volan,și am primit 6 luni fără drept de conducere,permisul anulat,dar fără cazier doar cu amenda administrativă. Oare as putea face o cerere ceva sa mi se poată calcula și cele 6 luni state deja pe dreapta? In Decembrie as putea da din nou de permis,dar la servici îmi trebuie permisul. Va multumesc!
Daca ati fost condamnat la amenda penala, asta presupune ca figurati in cazier cu aceasta condamnare.
Nu puteti face nimic in legatura cu ”cele 6 luni state deja pe dreapta”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan ContSters213190 ContSters213190 M`au prins baut la volan,acum 3 luni,cu o alcoolemie de 0,42 in aerul expirat si 0,85 in sange pe prima proba,iar pe a doua 0,65,in parcare :D . Pe atunci ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului pentru alcool Dan94 Dan94 Bună seara ! De sărbători am fost oprit de un echipaj de politie . Am baut 3-4 beri si mi-a iesit la fiola 0.89 , dar nu am simtit nimic , doar o slaba ... (vezi toată discuția)
Condus baut sabin_bun sabin_bun Buna ziua! Am 19 ani si in decembrie 2007 am fost prins la volan baut cu o alcoolemie in sange de 1.75. Aveam permis de 1an si 3luni. Au trecut deja 5 kuni si ... (vezi toată discuția)