buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie : din cauza benzinariei aflate la 22 de metri de casa mea , apa din fantana este contaminata cu benzina. am anuntat toate autoritatile competente , dar pana acum nu am nici o rezolvare( bazinele subterane au fost inundate). intrebarea mea este legata de vecinatatea proprietatii mele cu bazinele , hotarul este la MAI PUTIN DE 15 CM DE CONSTRUCTIA BAZINELOR , IAR DRUMUL MEU DE SERVITUTE CARE TRECE PRIN BENZINARIE este 11.70 mlatime, bazinele aflanduse pe acest drum. Am nevoi de indrumare, ce sa fac in aceasta situATIE. ii dau in judecata sa isi mute bazinele?
Din pacate, daca in urma sesizarii scrise, cu nr. de inregistrare/ data pe care o veti face, firma care detine benzinaria nu va face lucrari care sa inlature scurgerile de produse petroliere, nu aveti alta solutie decat sa deschideti actiune in instanta de judecata. Sesizarea firmei in scris (puteti trimite notificare prin posta cu confirmare de primire) si raspunsul scris, primit de dvs. de la firma sunt documente obligatorii la dosar pentru a vi se accepta actiunea in instanta.