avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutare contor gaz si electricitate in caz de demolare. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutare contor gaz si electricitate in caz de demolare. Urmeaza ...

Mutare contor gaz si electricitate in caz de demolare.
Urmeaza sa demolez o casa si sa fac alta noua pe acelasi loc. Cum fac sa se mute contorul de curent si eventual cel de gaz pana la finalizarea lucrarii. Mai am oricum nevoie doar de curent in perioada urmatoare. Trebuie sa astept pana la demolare sau pot sa fac inainte. Oriucm as vrea sa le mut de pe casa pe gard si sa duc totul de acolo prin subteran. Ce demersuri trebuie sa fac. Inca nu am autorizatia de constructie/demolare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:56, 23 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu o firma autorizata pentru intocmirea de proiecte pe gaz si electricitate.
Proiectantul va obtine avizele necesare pentru realizarea proiectelor.
Si pentru demolare aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. In proiect se va specifica cum se asigura impotriva riscului de incendiu si/ sau explozie, practic ce se face cu contoarele si cu legaturile intre casa dvs. si reteaua de distributie.
In baza proiectului cereti autorizatie de demolare de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pozitionare contor energie electrica si gaze. buna dimineata, ... Ela Pacurar Ela Pacurar Pozitionare contor energie electrica si gaze. Buna dimineata, Locuiesc la parterul unui bloc, toate contoarele de gaze si curent electric ale tuturor ... (vezi toată discuția)
Contor gaz pasant giovi_mik giovi_mik bunaziua.sunt conectat la gaz impreuna cu vecinul....adica el are contorul de gaz si io sunt alimentat dupa el ,dar nu am contor......as vrea sa imi iau un ... (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)