avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... supralegalizare
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

supralegalizare

Buna seara. Am pus apostila la Prefectura pe certificat de nastere si cazier si apoi le-am tradus si pus apostila la notar pe traducere. Pentru obtinerea cetateniei italiene prin casatorie, trebuie supralegalizate la biroul notarial public? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:06, 22 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Traducerea documentelor trebuie sa fie legalizata si apostilata.

Puteti face cererea si online scanand documentele. Aveti detalii aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)
Cerere cetatenie italiana, caz special Cristi0011 Cristi0011 Buna ziua, Am 30 de ani, sunt in Italia de 15 ani si lucrez in domeniul financiar. Am terminat liceul si facultatea aici. As dori sa depun cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Unde se apostileaza documentele? Hannahjoy Hannahjoy Unde se apostileaza documentele? Exista birouri de traduceri care apostileaza documente? (vezi toată discuția)