.Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina este din 2004..ce pot face in acest caz??
Ce puteți face? Mergeți la ei cu dovada faptului că anul de fabricație este 2004. Și, ori solicitați repunerea în situația anterioară încheierii contractului, cu restituirea sumei achitate, fie renegocierea prețului .
Multumesc pentru sfat..Ce anume pot invoca pentru a putea fi mai convingătoare??
Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:
Ce puteți face? Mergeți la ei cu dovada faptului că anul de fabricație este 2004. Și, ori solicitați repunerea în situația anterioară încheierii contractului, cu restituirea sumei achitate, fie renegocierea prețului .
Masina sh
NelaIoana
Am cumparat o masina ,proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Auto
NelaIoana
Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)