avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie comerciala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie comerciala

.Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina este din 2004..ce pot face in acest caz??
Cel mai recent răspuns: NelaIoana , utilizator 05:32, 23 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce puteți face? Mergeți la ei cu dovada faptului că anul de fabricație este 2004. Și, ori solicitați repunerea în situația anterioară încheierii contractului, cu restituirea sumei achitate, fie renegocierea prețului .
Multumesc pentru sfat..Ce anume pot invoca pentru a putea fi mai convingătoare??

Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Ce puteți face? Mergeți la ei cu dovada faptului că anul de fabricație este 2004. Și, ori solicitați repunerea în situația anterioară încheierii contractului, cu restituirea sumei achitate, fie renegocierea prețului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh NelaIoana NelaIoana Am cumparat o masina ,proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Auto NelaIoana NelaIoana Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina inmatriculata in ro razvan0411 razvan0411 Buna seara, Am o mare problema in acest moment legata de taxa auto reintrata in vigoare la inceputul acestui an, taxa la care vor fi supuse si autoturismele ... (vezi toată discuția)