avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masina sh
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Masina sh

Am cumparat o masina ,proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina este din 2004..ce pot face in acest caz??
Cel mai recent răspuns: NelaIoana , utilizator 05:39, 23 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului
M am gândit la asta..dar puteti sa mi spuneti ce șanse a si putea avea??Ce pot invoca in favoarea mea???

ynocentta a scris:

Analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie comerciala NelaIoana NelaIoana .Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Auto NelaIoana NelaIoana Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara acte de provenienta Puissance Puissance Pot sa inmatriculez o masina care in urma identificarii facute de RAR,s-a dovedit a fi cu acte de provenienta(de Bulgaria) false?Mentionez ca actele au fost ... (vezi toată discuția)