avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cheltuieli de judecată

In cursul anului trecut am avut un proces cu fostul soț, motivul fiind poprirea pe salariu pusă pentru pensie alimentară. Am câștigat procesul cu cheltuieli de judecată, am avut câștig de cauză și la apel, tot cu cheltuieli. Nu mi-a dat până în prezent nici un ban din cheltuieli. Ce trebuie făcut? De asemenea, a fost dat afară de la serviciu la sfârșitul anului, iar pensia o trimite prin poștă, echivalent salariu minim. Ce trebuie făcut legal pentru a plati cat se cuvine , el având alt loc de muncă, insa nu vrea să îl comunice.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
nicoletaghinea, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicoletaghinea , utilizator 13:18, 23 Mai 2018
Buna seara
va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc si va veti primi banii dar el va plati dublu
Ce suma trebuia sa plateasca conform sentintei jud definitive?
1400 lei

Sobolan de tomberoane a scris:

Ce suma trebuia sa plateasca conform sentintei jud definitive?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare Paula85 Paula85 Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu neplata pensiei alimentare. Tatal fiicei mele nu a platit pensia alimentara pentru cea mica pe o perioada de mai ... (vezi toată discuția)
Daune morale??? SilviuO SilviuO Buna ziua, Am fost dat in judecata acum peste un an de zile de fosta sotie pentru marirea pensiei alimentare. Pensia alimentara se situa la nivelul de 400 ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)