avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Legea privind inlocuirea caselor de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legea privind inlocuirea caselor de marcat

Buna ziua,

De curand am infiintat o firma, care are ca si activitate principala comertul.
Saptamana trecuta cand am fost sa achizitionez o casa de marcat, mi-au zis ca cele noi nu au aparut inca, insa pot sa iau una care o sa fie buna doar pana cand intra in vigoare noua lege.

Intrebarea mea este ce pot sa fac in afara de faptul sa cumpar acum o casa de marcat doar pentru ca apoi sa o schimb peste o luna sau 2?

Este vreo modalitate prin care pot sa vand in magazin fara casa de marcat? Prin factura si chitanta eventual? Precizez ca o sa am vanzare si catre persoane fizice.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Caen 4791 vivek vivek Buna ziua, Mi-am infiintat de 2 luni o firma care are domeniul principal de activitate caen 4791: Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa infiintarea unei microintreprinderi ? lori_ultras lori_ultras Buna ziua , vreau sa infiintez o microintreprindere fara angajati , pentru comert online cu haine ,marfa fiind achizitionata din germania , am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ajutor : fac vanzari catre agenti economici , mai trebuie sa am casa de marcat ? stanceni stanceni In legatura cu OUG 47/2007, v-as ruga sa ma ajutati si pe mine. Am o firma care se ocupa cu comertul cu amanuntul, insa eu nu am sediu si nici nu fac vanzari ... (vezi toată discuția)